Бившият защитник на Левски Предраг Пажин даде мнение за случващото

...
Бившият защитник на Левски Предраг Пажин даде мнение за случващото
Коментари Харесай

Предраг Пажин: Изходът за Левски е само един - Трета лига

Бившият бранител на Левски Предраг Пажин даде мнение за протичащото се в Левски. " Ситуацията в Левски е неуместна. Не може единствено треньорът да е постоянно отговорен за резултатите, които се регистрират напоследък ", безапелационен е той пред " Мач Телеграф ".

" От дълго време заставам настрани. Не желая да давам отзиви, тъй като все се сърдят. Нещата в Левски са доста по-дълбоки от една треньорска промяна. От 13 години върви едно и също. Финансовите проблеми единствено се задълбочават. Изходът, за жалост, в тази обстановка е единствено един - Трета лига.

Тотална метаморфоза на клуба, с цел да може той в действителност да работи. Вижда се от предишното, че когато е имало финансово успокоение и се ръководи добре - всичко е ОК. Аз играх точно в подобен миг. Нещата, които вършат в този момент, трябваше да се случат преди 7-8 години, когато имаше опция да се стъпи на крайници. Дори да бяха рискували и да се знае, че два сезона нищо няма да се завоюва. Хората щяха да го схванат. Сега не може да се продължава по този начин. Вече стопирах да виждам и мачовете. За какво да се прахосвам. Не виждам и за какво Левски би трябвало да стои в елита, с цел да го бие всеки.

Спокойно можеше да отиде в Трета лига, да се хвърлят старания, с цел да се стабилизира финансово. В същото време тези млади момчета - на по 17 или 18 години, умерено щяха да се обиграват там. За две години Левски още веднъж ще е в елита. Тези момчета обаче към този момент щяха да са на по 20-21 години, също така щяха да са отракан и сработен тим ", разяснява още Пажин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР