Бившият вратар на националния отбор на Венецуела Рафаел Дудамел беше

...
Бившият вратар на националния отбор на Венецуела Рафаел Дудамел беше
Коментари Харесай

Рафаел Дузамел беше уволнен от треньорския пост в Атлетико Минейро

Бившият вратар на националния тим на Венецуела Рафаел Дудамел беше уволнен от треньорския пост в бразилския клуб Атлетико Минейро единствено след два месеца на поста. Решението на клубната администрация беше взето няколко часа след отпадането в шампионата за Купата на страната от нискоразредния Афогадош де Ингазейра.

Дудамел водеше националния тим на страната си съвсем четири години, само че през януари се трансферира на равнище клубове, поемайки гранда от Бело Оризонте. Отделно от това, отборът му отпадна и в шампионата Копа Судамерикана, второто равнище на клубните турнири- еквивалент на Лига Европа, още в квалификационните кръгове.

Сега пък в шампионата за Купата на страната отборът отстъпи след осъществяване на дузпи от тима на Афогадош, който се състезава в шампионата на щата Пернамбукано, отвън първите четири равнища на бразилския футбол.

Помощниците на Дудамел, които остават в отбора, ще имат уговорката за мача в края на седмицата от шампионата на щата Минас Жераис против ФК Боа. В националния тим на Венецуела Рафаел Дудамел има 15 години, в които е пазил в 58 мача и е вкарал 1 гол от дузпа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР