Бившият волейболист Бранимир Баев се нуждае от помощ в битката

...
Бившият волейболист Бранимир Баев се нуждае от помощ в битката
Коментари Харесай

Цяла България се моли за бившия волейболист Бранимир Баев. В битка е с тежка диагноза

Бившият волейболист Бранимир Баев се нуждае от помощ в борбата с подло заболяване. За това сигнализира някогашният волейболен национал Любомир Агонцев на страницата си в обществените мрежи.
Баев има недоброкачествен израстък в прасеца, с който е диагностициран преди две години. В момента е в турска клиника, където дават вяра за възобновяване му.
На месец престоят е 30 000 евро, за три месеца са нужни 90 000 евро.
Публикацията на Агонцев във „ Facebook “:
„ Здравейте, другари, преди към две години научих за тежката орис, която сполетя моят другар и сътрудник Бранимир Баев!!! Всеки, който го познава, знае какъв мощен и здрав мъж е – неслучайно му споделят Барни, само че за жалост след продължителни болки в крайници, лекари откриват, че има недоброкачествен израстък в прасеца. От този миг стартира неговата борба с тази подла болест! Вече втора година той и фамилията му се борят.
В момента Барни е в турска клиника и лекарите са обнадеждени и сигурни, че ще убият рака. Човешкият живот няма цена, само че за жалост месечната сума, която е нужна за лекуването му, възлиза на 30 000 евро – за тримесечен престой в болничното заведение са нужни 90 000 евро.
Искам да насочва една молба към всички Вас: апелирам ви да помогнем!!! Нека с общи старания да успеем да дарим вяра за живот на този млад мъж!!! “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР