Бившият вицепремиер и министър на външните работи Цветан Цветанов заяви

...
Бившият вицепремиер и министър на външните работи Цветан Цветанов заяви
Коментари Харесай

Готвели Алексей Петров за много висок пост. Цветан проговори

Бившият вицепремиер и министър на външните работи Цветан Цветанов съобщи по Нова телевизия, че Алексей Петров е бил подготвян за началник на ДАНС под една или друга форма. Той също по този начин акцентира, че заемането на този пост е обвързвано с автограф на президента, а Румен Радев в никакъв случай не би одобрил това.

Според Цветанов Петров е бил много забавна фигура с доста мощно въздействие в стопанската система, политиката и незаконните среди. Бившата дясна ръка на Бойко Борисов сподели също, че по времето на интервенцията “Октопод ” е имало задоволително данни за ареста на Алексей Петров. След 2013 година обаче политическата воля за справяне с проведената престъпност е спряла и са се получили странни условия, поради което делото се е провалило. Сред тези условия са и странната гибел на главен очевидец по делото, изясни Цветанов.
-->
Той съобщи също, че за него е необикновена близката връзка на бащата на водача на Политическа партия Кирил Петков и Алексей Петров. На въпрос на водещия Виктор Николаев какво знае за тези връзки, Цветанов отговори, че той разяснява данни, появили се в медиите.

Според него Алексей Петров има връзка със доближаването не на Политическа партия и ГЕРБ, а на водачите на партиите. Цветанов напомни също, че убитият през вчерашния ден предприемач е имал обща компания с Бойко Борисов преди време. По тази причина водачът на ГЕРБ постоянно е коментирал Алексей Петров във връзка единствено със спорта.

Цветанов също по този начин сподели, че в последно време е имало огромно напрежение в незаконните среди, обвързвано с опцията Петров да стане част от управлението на ДАНС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР