Бившият вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов се завръща

...
Бившият вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов се завръща
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов се завърна като председател на ВМРО

Бившият вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов се завръща отпред на партията си ВМРО-БНД, оповестяват от пресцентъра на патриотичната групировка, след провеждането през вчерашния ден на 9-ия ексклузивен конгрес. Каракачанов е спечелил борбата за ръководител с евродепутата Ангел Джамбазки.

Той бе отпред на Вътрешна македонска революционна организация от 90-те години, само че напусна преди две години, след като резултатът на Вътрешна македонска революционна организация бе безнадежден след тяхното присъединяване във властта. И без него обаче обстановката не се промени, даже в противен случай - Вътрешна македонска революционна организация от ден на ден се свиваше като електорална поддръжка, поради което в този момент се взе решение да се създадат промени на върха.

В новото управление на Вътрешна македонска революционна организация влизат още заместник-председатели Милен Михов, Красимир Богданов, Карлос Контрера, учредителен секретар за работа със структурите Александър Сиди, секретар по политиките за българите в чужбина Юлиан Ангелов, членове Ангел Джамбазки, Иво Пазарджиев, Георги Дракалиев, Антон Иванов, Красимир Червилов, Богомил Бранков, Стоян Божинов, Петър Петров, Георги Петров, Атанас Стоянов, Владимир Митов.

В последните месеци все по-често се спекулира, че Вътрешна македонска революционна организация ще попадне в коалиция с Българска социалистическа партия за евровота, а ръководителят най-вероятно ще заеме едно от челните места в политическото обединяване, с вярата да попадне в европарламента.

" В този състав на Националния изпълнителен комитет на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ има баланс сред опитните в политиката хора и младите и енергични дейци на организацията. Конгресът на Вътрешна македонска революционна организация даде поръчка, че ще продължи да отстоява правилата на достоверния български шовинизъм и ще се бори за правата на всеки един българин, където и да се намира по света ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР