Бившият вицепремиер и финансов министър Асен Василев разкри информация, че

...
Бившият вицепремиер и финансов министър Асен Василев разкри информация, че
Коментари Харесай

Асен Василев: Защо не се събира ДДС-то?

Бившият вицепремиер и финансов министър Асен Василев разкри информация, че за януари при над 16 % инфлация събираемостта на Данък добавена стойност е била със 17% по-ниска от плануваното. В Сливен той разяснява, че това значи или страхотна непросветеност в активността на Национална агенция за приходите, в което откровено се съмнявал поради метода, по който организацията е работела единствено допреди 6 месеца, или че се ползват неприятни управнически практики и се разпъват чадъри над избрани компании. 

Василев се въздържа от изострен коментар против служебната финансова министърка и негова някогашна заместничка Росица Велкова, откакто тази заран самата тя призна, че никакъв банкрут не грози страната. Вчера отчет на МФ и думи на Велкова, че страната е пред банкрут, че се чака смяна на курса лев-евро и разлюляване на Валутния ръб, което ядоса представители и на десницата, и на левицата. 

А съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев непосредствено упрекна служебната власт в опит да плаши народа за да се опита да го обере с няколко милиарда. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР