Бившият ви е ядосал и само няколко минути след това

...
Бившият ви е ядосал и само няколко минути след това
Коментари Харесай

Ако сте Близнаци, името ви е Хърмаяни. Ако сте Водолей - Сабрина: Каква вещица сте според зодията

Бившият ви е ядосал и единствено няколко минути по-късно котката е свършила работата си в обувките му. На работното място пък са му съобщили, че няма да получи бонус? Или сте мечтали за нова рокля и ненадейно сте я получили като подарък? Ако сте претърпели сходни странности и случки, поздравления – вие сте магьосница! А астрологията ще ви каже тъкмо каква е вашата магическа мощ, основавайки се на някои фамозни филми и книги за вещици.

Овен – Алената магьосница от " Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта "  
                             

Вие сте подготвени на всичко, с цел да сбъднете фантазията си. Верен другар и боец, който пази истината и не търпи лъжата. Желанието за съвършен живот е вашата супер-сила, която притежавате до съвършенство.

Телец – Пайпър от " Чародейките "  

Неуморна магьосница, която сполучливо съвместява работата с семейството, развъждането на децата и на всичкото от горната страна постоянно намира време за колегата си. Нейната супер мощ е да бъде на всички места и във всеки един миг, справяйки се безупречно с всяко едно предизвикателство.

Близнаци – Хърмаяни от " Хари Потър "

Желанието ви да учите и научавате нови неща е възхитително. Следователно вие сте интелектуална магьосница! Привличат ви мъже с възприятие за комизъм и, несъмнено, с добре поддържан външен тип. Винаги се притичате на помощ на другари и решавате всеки сложен проблем.

Рак – Изабел Бигълоу от " Вещицата "
                             

Вие в действителност желаете да защитавате всеки. Притежавате пленяваща харизма. Умеете да убеждавате. Хората са подготвени да изпълнят всяко ваше предпочитание, стига да ги помолите.

Лъв – Равена от " Снежанка и ловецът "

Не се нуждаете от атрибутите на кралица, с цел да накарате другите да схванат кои сте вие. А вие сте уверени, рационални и подготвени да поемете отговорност за всяко свое решение.  Притежавате изключителна вътрешна мощ, която е способна да обезсили и най-големия ви зложелател.

Дева – Фийби от " Чародейките "

Готови сте да простите на всеки, който ви аргументи зло и това е вашата супер дарба. А най-щастливи ви прави това, че индивидът, на който сте дали прошка, се стреми да бъде по-добър и да ви завоюва като другар. Всъщност вие сте заобиколени от доста другари, тъй като с вас постоянно е забавно.

Везни – Главната магьосница от " Вещици "   

Какъв прелестен и магнетичен жанр има тази героиня! Красивите тоалети са вашата мощна страна. Но в това време вие имате изключителна вътрешен глас за хората, умеете да виждате същинската стойност в тях – това, което е прикрито зад външната хубост и подправения искра. Затова всичко, което ви заобикаля, би трябвало да е същинско – и движимостите, и хората. 

Скорпион – Огледалната кралица от " Братя Грим "

Никога не оставате незабелязани. Вашите думи остават в паметта и инцидентните пророчества постоянно се сбъдват. Мъжете се влюбват във вас един път за цялостен живот.

Стрелец – Злодеида от " Господарката на злото "

Чиста и почтена на пръв взор, вие бързо се превръщате в безжалостна вълшебница, в случай че бъдете засегнати. Радвате се на живота и обичате приключенията, само че не дай си Боже нещо да се обърка, горко на всеки, който ви е разочаровал.

Козирог – Бялата кралица от " Хрониките на Нарния "  
                             

Сдържани, внимателни, способни да управлявате тълпата. Вие знаете тъкмо какво желаете и постоянно давате страхотни препоръки. Способността да решавате проблемите на други хора е вашият коз.

Водолей – Сабрина от " Сабрина, младата магьосница "

Вашата по детски чиста психика и жизнелюбие подкупват всички! Измисляте толкоз доста забавни неща, че другите постоянно желаят да поддържат връзка и да се забавляват с вас. Вие сте мощни в основаването на проблеми и намирането намагически излаз от тях.

Риби – Суки от " Вещиците от Истуик "

Ако в действителност желаете нещо, то ще се сбъдне. Обичате изкуството, децата, помагате на уязвимите и слабите, и постоянно получавате самопризнание за благородните си действия и достиженията си, без даже да сте търсели такова. Понякога сте толкоз спокойни и безгрижни, че давате тип на несериозни, само че това е подвеждащо. Истината е, че умеете да пазите хладнокръвие и в най-трудните обстановки и да намирате бързо и умно излаз от тях.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР