Бившият учител, който е новият тотомилионер на Пловдив, разбрал за

...
Бившият учител, който е новият тотомилионер на Пловдив, разбрал за
Коментари Харесай

Пенсионер научи в тотопункта, че е ударил 5 млн. джакпот

Бившият преподавател, който е новият тотомилионер на Пловдив, схванал за огромния удар в тотопункта на Събота пазара.

70-годишният пловдивчанин се появил с шапка и маска ден откакто били изтеглени числата. Дал два фиша на касиерката Мария Башева. Тя му споделила, че първият фиш не е печеливш. Когато обаче пуснала втория на терминала, занемяла от изненада: изписала се голяма облага. Това бил джакпотът от 4 958 850 лв., написа Марица. 

Изумената касиерка му споделила, че би трябвало да отиде в централата в София, с цел да си взема огромната облага. 

" Никаква реакция нямаше от негова страна за това, че е хванал милионите. Беше доста спокоен. Една дума не обели. Все едно му споделих, че няма облага. Не се изненада. Обикновено хората са прочувствени в подобен миг, само че той не даде никакъв симптом за това ", съобщи касиерката Мария Башева пред " Марица ".

Ощастливеният от ориста мъж просто си взел фиша и си тръгнал.  Припомняме, че фишът, донесъл огромната облага, бе пуснат в тотопункта в " Кючук Париж ", до Събота пазара. Той е бил на стойност 7,20 лв..Късметлията бил постоянен участник в игрите на Българския състезателен тотализатор.

Той вече е дал банкова сметка, в която му е преведена сумата от 200 000 лв.. Останалите пари ще получи разсрочено - сред 30 и 50 хиляди лв. на месец в продължение на 11 години съгласно размера на
джакпота.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР