Бившият треньор на националите и кандидат за президент на БФС

...
Бившият треньор на националите и кандидат за президент на БФС
Коментари Харесай

Любо Пенев: Трябва да се почисти болното място

Бившият треньор на националите и претендент за президент на БФС Любослав Пенев също изрази своето мнение във връзка расисткия скандал в мача с Англия и последвалите го събития с оставката на Борислав Михайлов.

В страницата си във Facebook Пенев и Николай Илиев  с който бяха в тандем на последния конгрес на БФС се обърнаха към почитателите на футбола ни

" Използваме случая да благодарим на всички хора, които ни писахте на персонални известия, на споделените и харесани постове, с които ни подкрепяте.

Бъдете сигурни, че ние продължаваме борбата.

Радваме се, че най-сетне има размърдване във връзка с ръководството на БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. Но по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай.

Преди година и половина ние казахме, че тези хора не могат да ръководят българския футбол, че обичаната игра е стигнала дъното на дъното, че те нямат тактика, нито могат да я създадат, камо ли да я изпълнят. За страдание излязохме прави.

Сега когато страната усети звучния пестник на падението, както спортно, по този начин и духовно, и стартира освобождението на футбола от недосегаемите, нека да има поредност и да стигне до край. Защото там от години гние, на всички равнища. Да се надяваме, че ще се търси отговорност за „ големите пари “, както сподели премиера, дадени на БФС. Защото когато страната дава парите на данъкоплатеца за развиването на футбола, би трябвало да се знаят задачите и по какъв начин са ръководени средствата за постигането им. Постигнатото го видяхме.

Бяхме очевидци на прелестния синхрон в работата на Министерството на спорта и БФС, по държанието на Кралев, а от през днешния ден не е по този начин. Защо ли?!!!

Трябва добре да се почисти болното място, тъй като страната това сме всички ние и сме длъжни на нашите деца. Защото футболът е играта на почитателите, тъй като е обществен феномен, тъй като е в сърцата на милиони българи. А ние не заслужаваме този позор ".

Оставаме ваши: Любослав Пенев и Николай Илиев
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР