Бившият треньор на младежкия отбор на Динамо (Москва) Николай Ковардаев

...
Бившият треньор на младежкия отбор на Динамо (Москва) Николай Ковардаев
Коментари Харесай

Уволнен треньор с остри обвинения срещу Широков

Бившият треньор на младежкия тим на Динамо (Москва) Николай Ковардаев разкри детайлности за уволнението си. Той атакува изпълняващия ролята на състезателен шеф Роман Широков, като го упрекна, че работи против ползите на клуба.

" Широков беше неудовлетворен от това какви смени върша. Според него е трябвало да пущам други футболисти. Като цяло, той се месеше в работата ми. Мисля, че това не е от компетенцията му. Бях в непрекъснат контакт със старши треньора на мъжкия тим Дмитрий Хохлов, нямаше потребност Широков да се бърка ", показа Ковардаев пред " Спорт-Експрес ".

" Подписах контракт след първия лагер, а половин месец по-късно ме уволниха. Мисля, че това е някаква скица против Хохлов. Така считам ", добави Ковардаев.Я считаю, что всё-таки это не в его пълномощия. Зачем функционеру влезать в деятельность тренера и указывать, кого ставить? Есть главный тренер основы. И, по какъв начин я уже сказал, у меня с ним наладился полный контакт.

Въпреки неувереното показване на Динамо от началото на сезона, почитателите са на негова страна и го поддържаха с плакати по време на дербито против Спартак (Москва) през уикенда, изгубено с 1:2.
Премиер Лига 5 кръг, събота 25 август  Спартак Москва 2:1краен резулат  Динамо Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР