Бившият треньор на Лудогорец Павел Върба може да застане начело

...
Бившият треньор на Лудогорец Павел Върба може да застане начело
Коментари Харесай

Бивш треньор на Лудогорец вариант за наставник на Мартин Минчев в Чехия

Бившият треньор на Лудогорец Павел Върба може да застане отпред на Спарта Прага. В клуба е и българският национал Мартин Минчев. Информацията популяризира чешкото издание aktualne.cz.

„ Въпреки че Спарта има единствено три загуби от началото на сезона и изостават на действителните 6 точки от водача Славия, заради не толкоз безапелационната игра и хипотетичните напрегнати разногласия с по-възрастни играчи името на възможен нов треньор би трябвало да бъде решено в офисите на стадион „ Летна “ в най-скоро време “, написа въпросното издание.

Посочва се, че сред настоящия ментор на чешкия гранд Вацлав Котал и капитана Боржек Дочкал е избухнал спор пред всички останали футболисти.

„ Въпреки че към момента не е получил формалната оферта, името му в действителност се взема решение в Спарта за предстоящ треньор “, прибавя изданието.

Единственият проблем за Спарта Прага може да се окаже високата заплата, която Павел Върба желае. До този миг експертът е отказал две предложения, една от които от кипърския АПОЕЛ.

Ако Върба не се трансформира в новия треньор на Спарта, тогава клубът може да се обърне към легендата си Иван Хашек, който по всяка възможност ще одобри против доста по-ниско възнаграждение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР