Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович коментира кратко напускането си

...
Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович коментира кратко напускането си
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: Помогнах на Цървена звезда да разузнае Лудогорец

Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович разяснява малко напускането си през лятото, както и обстоятелството, че е оказал помощ на Цървена звезда в разузнаването на Лудогорец. Двата отбора мерят сили в Лига Европа в четвъртък.

" Много съм споделил към този момент за почитателите на Левски. Липсва ми любовта към футбола, която имат почитателите. Беше ми доста мъчно като напуснах през юни ".

" Да, правилно е че съм оказал помощ с разузнаването. Нормално е асистенти и треньори на Цървена звезда да желаят информация за Лудогорец от мен, откакто съм бил в България два пъти. Познавам тима на Лудогорец. Това е обикновено, да търсят информация - по този начин вършат огромните тимовете.

Според мен ще бъде доста забавен мач. Два тотално разнообразни тима по жанр на игра, само че и двата отбора са първенци. Свикнали са на победи в шампионата. Знаем всички преди 3-4 години Звезда загуби мача против Лудогорец за влизане в Шампионската лига и имат още по-голяма мотивация в този момент. Да, имат проблеми с ковид в отбора. Може някой от футболистите да не бъде на линия за мача.

Беше равносилен мач сред Цървена звезда и Брага. Много сложен. Важен момент- първи мач в групата. И двата отбора желаеха да стартират груповата фаза с победа. Късметът беше малко на страната на Цървена звезда.

Аз съм за Цървена звезда. Вие знаете това добре. Давам преимущество на Звезда, тъй като имат повече футболисти с опит, само че всички знаем, че Лудогорец има страхотни играчи с качества. Мисля, че дребни неща ще решат този мач ", разкри Стоянович пред dsport.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР