Бившият треньор на Челси и Тотнъм Андре Вилаш-Боаш напусна китайския

...
Бившият треньор на Челси и Тотнъм Андре Вилаш-Боаш напусна китайския
Коментари Харесай

Звездата на Байерн иска да кара на рали Дакар

Бившият треньор на Челси и Тотнъм Андре Вилаш-Боаш напусна китайския си клуб Шанхай СИПГ, където взимаше галактическа заплата, с цел да взе участие в тазгодишното юбилейно издание на рали Дакар, а наподобява, че надпреварата е мираж и за други звезди от футболния свят. Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски разкри, че желае да се подложи на двуседмичното физическо и психическо тестване след края на професионалната си кариера. Лева нееднократно е бил и измежду ВИП феновете на кръговете от Формула 1, като тази година посети блестящото Гран При на Монако.
Полският национал разкри, че фантазията му е огромна и даже е разискал вероятността със брачната половинка си: " Когато карам кола, се измъквам от света. Винаги доста съм се интересувал от моторспорт. Проблемът е, че там би трябвало да си предан на 100% и жертвите, които би трябвало да направиш, са доста огромни ".

Robert Lewandowski |

- He has scored 50 goals in 48 games for club & country in 2017.
- He has scored 25 goals in 36 games in CL for Bayern.
- He has scored 17 goals in 18 games so far this season in all competition.
- He has scored 13 goals in 12 games so far in the Bundesliga. pic.twitter.com/RVCFrQwOiS
— Bayern mania (@Bayern_mania) November 23, 2017
Тази година Левандовски усъвършенства персоналния си връх за най-вече попадения в границите на една календарна година на клубно и национално равнище.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР