Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев коментира равенството

...
Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев коментира равенството
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Колкото и да говорим, слабостите в играта на Левски остават

Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев разяснява равенството против Локомотив София (2:2) в последния кръг. Той уточни какви неточности са позволили сините и какво липсва на отбора.

" Левски не съумя да надиграе Локо София. Постоянно се повтаряме, само че слабостите остават. Играта в отбрана на сините не бе съсредоточена. В момента с тези халфове тимът мъчно ще основава положения и ще побеждава.

Отново ще обърнем внимание и на Рикардиньо, който се изключва от играта и не е комбинативен, а в " Надежда " направи и сериозен пропуск с удара си от близко в гредата.

Левски игра с огромно предпочитание, само че очевидно това са опциите на отбора сега. Не може да пожелаваме освен това от играчите. Фадига и Дарлан... такива футболисти има в България и няма какво да се притеглят от чужбина.

Но сините би трябвало да играят по-добре, липсва водач, плеймейкър. Играчи, които да имат въображение и да измислят нещо в предни позиции ", съобщи Вълчев.

Славният нападател на Левски разяснява и проблема с капитанската лента, откакто Келиан ван дер Каап бе шестият състезател, който я постави на ръката си от началото на сезона.

" Невиждано. Първо беше погрешно, когато Станимир Стоилов я даде на 18-годишно момче в лицето на Пламен Андреев. Обикновено лентата е на ръката на футболист, дал доста на клуба, има качествата да е лидер и е спечелил доверието на съотборниците си.

Не са добре нещата, само че не знам кой ги взема решение. Виждаме и какво се случва с Краев. Остава в този момент да го набедят, че съзнателно не желае да играе. Грешка на управлението бе, че по-рано не му предложи контракт. Сега, когато остават месеци до края на договора, всеки ще работи по този метод. Той беше главен състезател, покриваше огромен периметър, отнемаше топки, а и вкарваше решителни голове. Сега очевидно към този момент е демобилизиран ", добави още той.

" За сините следва мач с Локо Пловдив. То към този момент всеки противник е сериозен за Левски. В последно време черно-белите се показват изменчиво, само че на " Герена " противниците излизат с пределна готовност. Стойностен тим са и на сините ще им бъде мъчно, само че нека се стигне този път до успеха, с цел да се приключи годината с домашен триумф.

Левски би трябвало да остане в шестицата, а не да се вършат други сметки. През зимата би трябвало да се направи добра селекция и главно вниманието да се насочи към привличането на халфове ", сподели пред " Тема спорт " Вълчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР