Бившият технически директор на Мерцедес, Макларън и Уилямс Пади Лоу

...
Бившият технически директор на Мерцедес, Макларън и Уилямс Пади Лоу
Коментари Харесай

Какво прави Пади Лоу в Маранело?

Бившият механически шеф на Мерцедес, Макларън и Уилямс Пади Лоу се появи в Маранело и това най-вероятно може да докара до забавни вести в близко бъдеще. Британецът напусна Формула 1 през 2019 година, като до тогава заемаше поста механически шеф в Уилямс, само че колите на отбора се оказаха доста мудни и ненадеждни, а чашата преля, откакто болидът на отбора за сезон 2019 не беше подготвен в точния момент за предсезонните проби.

Сега Лоу управлява учредената от него компания за синтетични горива, при основаването на които не се употребява нефт.

А напълно неотдавна Лоу беше видян в ресторант „ Ло Смералдо ” в Маранело – едно от известните заведения в града, постоянно посещавано и от туристи. И Лоу е бил на една маса с Пиеро Ферари – вицепрезидент на Ферари и наследник на Енцо Ферари.
 Васьор: От Ауди ми споделиха, че не мога да откажа на Ферари Васьор: От Ауди ми споделиха, че не мога да откажа на Ферари
От Ферари потвърдиха за срещата, като обясниха, че тематиката е била въпросното синтетично гориво, създавано от компанията на Лоу Zero Petroleum. Но италианските медии незабавно подсетиха, че Лоу има зад тила си 32 години във Формула 1 и е измежду най-успешните механически шефове в историята на спорта. А Ферари към момента няма механически шеф преди началото на новия сезон във Формула 1.
 В Ред Бул се тормозят от В Ред Бул се тормозят от " неизбежния " напредък на мотора на Ферари
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР