Бившият световен шампион в тежка категория Чарлс Мартин даде своя

...
Бившият световен шампион в тежка категория Чарлс Мартин даде своя
Коментари Харесай

Бивш световен шампион отправи унищожителна критика по адрес на Дионтей Уайлдър

Бившият международен първенец в тежка категория Чарлс Мартин даде своя съвет към Дионтей Уайлдър за възможния трети мач против Тайсън Фюри, съобщи boec.bg.

Двамата би трябвало да се срещнат през юли в Лас Вегас, като все още няма смяна поради разпространяването на ковид. Пред BoxingScene.com Мартин съобщи, че „ Бронзовия бомбардировач “ би трябвало да се върне в самото начало на планирането и построяването на тактика за дуела и какво би могъл да усъвършенства в представянето си.

„ Ами, той просто би трябвало да се върне на чертожната дъска и да бъде повече боксьор, да не изоставя нещата, върху които би трябвало да работи и да стане още по-добър, с цел да печели мачове. В общи линии, в случай че не може да се боксира и не употребява левия си прав, още веднъж ще му е доста мъчно против Фюри, тъй като той е добър боксьор. Този спорт се споделя „ бокс “, а не „ ще те нокаутирам с един удар “. Няма по какъв начин да нокаутираш всички, още по-малко – единствено с един удар, тъй че не може да разчиташ единствено на това “, сподели Мартин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР