Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Антъни Джошуа се оттегля от бокса?

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа призна, че към този момент мисли за отдръпване и се доближава към края на кариерата си. Британецът се готви за завръщане на кръга, откакто през август загуби и реванша от Александър Усик за купите на WBA, WBO и IBF в тежка категория.

„ Объркан съм, към този момент съм остарял човек, къде отлетя времето? Вече не съм даже в средата на кариерата си, към този момент съм към края. Винаги съм си мислил, че ще рева, когато приключа с бокса, тъй като вложих доста от себе си и на кръга, и отвън него. Работиш доста, жертваш, от време на време си изтощен – всички минаваме през това. Понякога имаш неприятни дни, само че постоянно се опитваш да си мощен. Надявам се да мога да мина през това здрав и да мога да се веселя на комерсиални събития без напрежението, че би трябвало да упражнявам по-късно. Искам да извозвам време със фамилията, просто да си почивам “, сподели Джошуа, който навърши 33 година през октомври.

Преди да се отдръпна обаче Джошуа се надява да срещне огромните си противници през годините Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Промоутърът на британеца – Еди Хърн, съобщи, че се водят договаряния с Уайлдър, само че ще изчака Джошуа да разгласи кой ще му е треньор.

„ Говорихме доста с мениджъра му Шели Финкъл. Но преди Джошуа да реши с какъв треньорски щаб ще се готви, няма да разгласяваме противник, желаеме мнението и на треньора. В момента преговаряме с трима-четирима души и сме подготвени да действаме “, сподели Хърн.
       
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР