Бившият старши треньор на ЦСКА - Христо Янев бе гост

...
Бившият старши треньор на ЦСКА - Христо Янев бе гост
Коментари Харесай

Христо Янев: Ще нося триумфа с ЦСКА завинаги в сърцето си

Бившият старши треньор на ЦСКА - Христо Янев бе посетител в студиото на Sportal.bg, където за следващ път си напомни триумфа с " армейците ", когато тимът бе във " В " група и завоюва Купата на България като представител на аматьорския футбол.

 Милко Георгиев пред ТОПСПОРТ: Исках тъкмо Лудогорец за ЦСКА, Коледата постоянно е алена!
Милко Георгиев пред ТОПСПОРТ: Исках тъкмо Лудогорец за ЦСКА, Коледата постоянно е алена!

" Ще ги отстраним "

" Благодарен съм на господин Ганчев, че ми даде късмет да се сблъскам с същинските проблеми на терена и отвън него. Това, което направихме с ЦСКА в шампионата за Купата на България и във " В " група, бе доста мъчно, само че доста сладко. Тези мемоари ще останат вечно в сърцето и съзнанието ми. Триумфът обаче не бе единствено мой, той бе реализиран посредством освен на мен, само че и на моя екип и на футболистите, с които работихме. Обичта, която усетихме от почитателите след спечелването на трофея, ясно сподели каква работа сме свършили ", показа Янев.

" Въпреки че не бях в огромен клуб на открито като футболист, имах опция да осъзная по време на престоя си във Франция, че съм допускал доста неточности в младежките си години. Сега, откакто съм минал през този път, когато съм се сблъскал с проблемите, ми е доста по-лесно да приказвам и работя с футболистите. Гарантирам, че гений и капацитет у нас има. Познавам доста момчета, които милеят да отидат на открито, да се развият, да покажат същинските си качества. Ние обаче би трябвало да бъдем по-търпеливи към тях, не да ги натоварваме със свръхочаквания или да отиваме от едната прекаленост в другата. Нашата работа като треньори е да им покажем грешките, които са позволили, и да ги предпазим от последващи такива ", добави някогашният ментор на Нефтохимик.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР