Бившият спортен директор на Ливърпул Майкъл Едуардс е отхвърлил предложението

...
Бившият спортен директор на Ливърпул Майкъл Едуардс е отхвърлил предложението
Коментари Харесай

Бившият трансферен гуру на Ливърпул отказа да стане спортен директор на Челси

Бившият състезателен шеф на Ливърпул Майкъл Едуардс е отхвърлил предлагането да заеме същия пост в Челси. Според Дейвид Орнстийн от „ Ди Атлетик “ той е дал отговор на новия притежател на лондончани Тод Боели, че има потребност от още време за отмора. Американецът продължава търсенето на най-подходящия човек за позиция, която сега извършва самият той. Със сигурност новият състезателен шеф обаче ще стартира да извършва длъжността след приключването на летния трансферен прозорец.

43-годишният Едуардс закупи статута на трансферен гуру, откакто точно той беше архитектът на триумфите на Ливърпул на трансферния пазар в последните години, имайки ефективно присъединяване в привличането на футболист като Алисон Бекер, Вирджил ван Дайк, Мохамед Салах, Садио Мане, Андрю Робъртсън, Фабиньо и Тиаго Алкантара.

Още през ноември предходната година той разгласи, че ще напусне клуба след края на сезона, с цел да отдели повече време на фамилията си и да потърси друго предизвикателство, откакто от 2011 година непроменяемо работеше на „ Анфийлд “. Твърдеше се, че Манчестър Юнайтед и Рома също имат апетити към него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР