Бившият служител на ДАНС - Пламен Владимиров, обвинен за съучастие

...
Бившият служител на ДАНС - Пламен Владимиров, обвинен за съучастие
Коментари Харесай

Съдът не промени мярката на Пламен, обвинен за съучастие в убийството на Евгения

Бившият чиновник на ДАНС - Пламен Владимиров, упрекнат за съучастничество в убийството Евгения от София, остава под " домакински арест ". Софийският Апелативен съд (САС) отхвърли жалбата му за по-лека мярка.

Причините - не е разколебано обоснованото съмнение за неговото присъединяване в тежкото закононарушение. Твърдените от Владимиров непрекъснато нужни медицински проучвания, съвещания и лекуване, за които мярката " домакински арест " се явявала спънка с оглед здравословното му положение, не са обективирани посредством документи, установи съдът.

Предвид държанието му по време на първичното определяне на обстоятелства към убийството на Евгения - а точно опитите му да заблуди проверяващите и да ги подведе по отношение на действително случилите си събития, не са в интерес на обвинения по отношение на настояването му за налагане на по-лека мярка. Поради тези аргументи Владимиров - татко остава под домакински арест, дефинира съдът.

В залата юрист Димитър Марковски отхвърли клиентът му да е знаел авансово за убийството на 33-годишната жена, както и да е давал препоръки на сина си за прикриване на убийството.

Това обаче не трогна магистратите.

Припомняме, че Пламен, дружно със сина му-Орлин Владимиров, бяха арестувани и упрекнати за убийството на Евгения през ноември предходната година. Мъжът й я разгласи за изчезнала, а в следствие стана ясно, че съгласно проверяващите той я е умъртвил.

Тялото на младата жена бе намерено в куфар, като с цел да бъде скрито убийството на помощ на Орлин се притекъл татко му. В нощта на задържането им, двамата признаха виновността си пред проверяващи и психолози.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР