Бившият служебен премиер Стефан Янев, министър на отбраната за кратко

...
Бившият служебен премиер Стефан Янев, министър на отбраната за кратко
Коментари Харесай

Стефан Янев готов за избори тази година. Проговори за партията си

Бившият длъжностен министър председател Стефан Янев, министър на защитата за малко в кабинета „ Петков ”, най-сетне проговори обществено за бъдещата си партия.

Да, търсим партиен план, вършим партия, сподели Янев в изявление за Българска национална телевизия. Той заяви, че когато планът е подготвен ще го разгласи обществено. Тогава ще приказваме „ ние ”, не „ аз ”, сподели Янев. Той даде пет отговора НЕ на най-щекотливите въпроси към новия си план:

- „ Развитие ” ли ще се споделя – НЕ

- На 16 април ли ще се учредява – НЕ

- С мандата на партията на Николай Цонев ли ще е планът – НЕ

- С Мая Манолова ще си партнирате ли – НЕ

- Правите ли структури – НЕ, още сме в доста ранен стадий

Срещам се с най-различни хора, търсим съидейници. Опитваме се да намерим съидейници, сподели Стефан Янев и обясин, че това е логиката на живота в страната и надлежно на демократичния модел на ръководство. Ако намерим задоволително сериозна маса с общи полезности и хрумвания, ние ще излезем с лицето си и ще желаеме българският народ да ни гласоподава доверие, с цел да влезем Народното събрание и да работим за него, безапелационен бе някогашният министър председател.

Според него сега у нас, а и в целия либерален свят,  има рецесия в политическото посланичество. Това е проблем в доста страни, сега либерализмът, който победи през 20 век, е в рецесия, разяснява Янев.

Ще се опитаме да възстановим връзката сред гражданското общество и партиите. Хората ще могат да са сигурни, че техният глас ще се чува от самото начало, освен по време на избори, даде обещание някогашният министър на защитата.

Той подлага на критика кабинета „ Петков ”,  тъй като не може да запълни недостига, който съществува в обществото. Има недостиг на благополучие, независимост, сигурност, и правдивост, сподели Янев и увери, че партията му ще работи точно за запълването на този недостиг.

Пълен пакет – готвим се за избори когато и да е, и тази година, и следващата година за локалните избори, увери Янев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР