Бившият служебен премиер на Росен Плевнелиев - Марин Райков, сега

...
Бившият служебен премиер на Росен Плевнелиев - Марин Райков, сега
Коментари Харесай

Посланикът ни в Лондон Марин Райков протестира за оставката на кабинета

Бившият длъжностен министър председател на Росен Плевнелиев - Марин Райков, в този момент дипломат в Лондон, стачкува за оставката на кабинета и основния прокурор. Райков, който като длъжностен министър-председател се самоназначи за дипломат в Париж, през днешния ден се причисли към стотината протестиращи сънародници в английската столица с думите, че ги " ги съставлява и работи за техните ползи ", заяви Булфото.

По този мотив някогашният посланик, след това дипатот и политик, Велизар Енчев не се сдържа и реагира във Facebook, че същинската причина за посланическия митинг е дипломатическата кариера.

Енчев не икономисва документалната детайлност, че Райков е излязъл да стачкува на улицата, тъй като от задачата зад граница може да го " прибере " единствено президентът Румен Радев с декрет. " НОВОТО ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЕ НА ХАМЕЛЕОНА: ГЕРБЕРЪТ МАРИН РАЙКОВ съдебна експертиза ОТРЕЧЕ ОТ ГЕРБ! Корабът на ГЕРБ потъва и даже най-верните фрагменти на Борисов търсят нов кей. Звучи шокиращо, само че е реалност - посланикът ни във Англия Марин Райков се причисли към протестиращите българи в Лондон и желае оставката на държавното управление.

Гербер №1 в Министерство на външните работи внезапно прогледна за мутренската същина на режима и реши да смени флага. Всъщност ходът му е добре изчислен - законът повелява, че един път изпратен на чуждестранен мандат посланикът може да бъде върнат единствено с президентски декрет ", написа във Facebook Велизар Енчев.



 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР