Бившият шампион в тежката категория на професионалния бокс Тони Белю

...
Бившият шампион в тежката категория на професионалния бокс Тони Белю
Коментари Харесай

Тони Белю залага на Усик срещу Фюри

Бившият първенец в тежката категория на професионалния бокс Тони Белю залага на Александър Усик в идния на 29 април в Лондон съединителен мач за поясите при свръхтежките против Тайсън Фюри.

След тежки договаряния за разпределението на наградния фонд най-после носителят на четири от поясите Усик се съгласи на препоръчаното от Фюри систематизиране, което в 70:30 в интерес на британеца.

Така той избави провеждането на мача, който вървеше към неуспех.

" Залагам на Александър Усик. Мисля, че той ще победи, тъй като е приказен боксьор. Преди си мислех, че Фюри е прекомерно наедрял за украинеца, само че Усик е единственият човек, който има жанр, с цел да победи Тайсън.

Стилът на Фюри също се промени. Станал е по-агресивен, до момента в който преди повече се бранеше и контраатакуваше. Този жанр ще бъде комфортен за Усик. Но какво ще стане ще разберем на 29 април ", сподели Белю.

Той също по този начин изрази голямото си удивление от украинеца, поради отхвърли му от пазарлъците за пари, както и за изискването, което сложи на Фюри - подари един от многото милиони, които ще завоюва за идеята на Украйна във войната против Русия.

" Не можете да не почитате този човек! Той продаде себе си и трите си колана от общо 4! Той направи това, тъй като желае да е най-хубавият и да помогне на родината си ", написа британецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР