Бившият шампион в тежка категория на Световната боксова организация Джоузеф

...
Бившият шампион в тежка категория на Световната боксова организация Джоузеф
Коментари Харесай

Джоузеф Паркър спечели срещу Дерек Чисора след спорно съдийско решение

Бившият първенец в тежка категория на Световната боксова организация Джоузеф Паркър завоюва много спорно след разграничено съдийско решение против Дерек Чисора, макар че беше пратен в нокдаун. На галавечер в Манчестър оспорваният двубой стартира с доминация на Чисора, само че последователно Паркър пое надзор върху събитията и очевидно съгласно тримата съдии е направил задоволително за триумфа.

Един от формалните лица отсъди борбата 115-113 за представителя на домакините, а другите двама бяха в противоположната посока - 116-111 и 115-113 за Паркър.

Самият 37-годишен англичанин показа, че към този момент няма нерви да се ядосва на съдийските решения, тъй като е доста умел и непрекъснато е ощетяван. Двамата с новозеландеца се схванаха още на кръг да проведат реванш и си пожелаха това да стане в бойната карта на Антъни Джошуа - Тайсън Фюри.

Паркър беше повален на пода още в първите десетина секунди от дуела, като след това се постара да се покаже като по-добър боксьор от двамата. Той се нуждаеше от победа, с цел да подсети още веднъж на всички, че има капацитет да се бие за някоя от международните трофеи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР