Бившият шампион в категория петел (до 61.3 кг) на UFC

...
Бившият шампион в категория петел (до 61.3 кг) на UFC
Коментари Харесай

Зрелищен нокаут в 1-ия рунд за начало на UFC 235!

Бившият първенец в категория " петел " (до 61.3 кг) на UFC Коди Гарбрандт записа третото си проваляне в най-звездната ММА промоция в света, откакто бе нокаутиран от бразилеца Педро Муньос при 8 оставащи секунди от първия рунд на първия дуел от дълго чаканата галавечер UFC 235 в " Т-Мобъл Арина " в Лас Вегас.

PEDRO MUNHOZ!!!

The Brazilian finishes the former champ in round 1!! #UFC235 pic.twitter.com/e0FKoojxAY
— UFC (@ufc) March 3, 2019
Гарбрандт, който влезе в дуела като втори в ранглистата на категорията, към този момент е със съответствие 11-3 ММА и 6-3 UFC, а предходните му две загуби бяха в следващи конфликти против Ти Джей Дилашоу. Въпреки че точно той с осемте си нокаута бе втори във безконечната класация на дивизията по този индикатор, бързината му не се оказа задоволителна против бразилеца Муньос. Той към този момент е с 18-3 победи-загуби в ММА и 8-3 UFC, а невероятните страйкинг замени сред двамата в последната минута на първия рунд се оказаха пагубни за Гарбрандт, тъй като той първи получи съкрушително дясно кроше. Боецът от Сао Пауло сигурно ще прогресира от 9-ото място в ранглистата на категорията, което заемаше преди борбата с любимеца на публиката Коди.

It's not what you do, it's who you do it for. #UFC235 @PedroMunhozMMA pic.twitter.com/Stt84BhN9G
— UFC (@ufc) March 3, 2019
Още през цялото време Коди показва по-голямата си експедитивност с вкарване на два предни десни кика, само че Муньос отвърна с опит за заключване на крайници му. Двамата в първите минута и половина деликатно разучаваха вярната отдалеченост и пробваха епизодични кикове, а Гарбрандт сменяше гарда си непрекъснато. Муньос пробваше главно лоукикове и гледаше в случай че може да пласира дясно кроше, до момента в който Коди използваше доста по-отчетливо водещия си прав удар. Бразилецът нарани левия крайник на противника с три следващи сполучливи лоукикове, а с несъзнателен удар глава в глава Коди бе повален на земята.

The beginning of the end..

What a performance for @PedroMunhozMMA! #UFC235 pic.twitter.com/niD45H0yTm
— UFC (@ufc) March 3, 2019
Гарбрандт бързо се измъкна от неуместната позиция и двамата започнаха впечатляващи замени на десни крошета и комбинации с ръце. Въпреки че Муньос бе разкървавен, мощната му дясна ръка се оказа по-добро оръжие в избухливите замени и му донесе триумф в самия завършек на първия рунд! Гарбрандт бе повален на земята и бразилецът го довърши с граунд-енд-паунд, само че реферът бързо се намеси, с цел да регистрира нокаута.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР