Бившият шампион на WBC в полутежка категория Тони Белю би

...
Бившият шампион на WBC в полутежка категория Тони Белю би
Коментари Харесай

Белю: Със сигурност ще победя Паркър, той няма шанс срещу Джошуа

Бившият първенец на WBC в полутежка категория Тони Белю би се радвал да се изправи против първенеца на WBA в тежка категория Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО). За Белю обаче има един сериозен проблем и той се споделя Антъни Джошуа, защото сега се организират договаряния за борба сред английската звезда и новозеландеца за среща през първото тримесечие на новата година.

Тони Белю обаче не дава никакви шансове на Джоузеф Паркър в възможна борба с Джошуа, само че за сметка на това е изцяло убеден, че може да се оправи с новозеландеца.

"Ако Джошуа се добере до Паркър преди мен, царуването на новозеландеца ще завърши. Няма по какъв начин Паркър да победи Джошуа, желая борба с Паркър за себе си. Сигурен съм че ще победя Паркър и ще го направя както би трябвало. Няма да му тичам по кръга като Хюи Фюри в Манчестър. Ще изляза, ще се боксирам с него и ще го смъква ", съобщи Белю.

"Не недооценявам Паркър, нито се пробвам демонстрирам пренебрежение, само че неговият размер го стопира от това да се изправи против Джошуа или Уайлдър. Смятам, че той надвива над множеството в тежка категория с упоритата си работа и положителната си брадичка, само че той няма късмет против мен или против Дейвид Хей да вземем за пример. Всъщност считам, че силата и бързината на Хей ще му донесат победа над Паркър ", добави Тони Белю.

Битка сред Белю и Паркър бе покрай споразумяване по-рано през годината, само че Паркър трябваше да направи наложителна отбрана против Хюи Фюри. Паркър завоюва тази борба посредством съдийско решение, само че тя пристигна доста по-трудно от предстоящото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР