Бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану (0-2)

...
Бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану (0-2)
Коментари Харесай

Нгану: Имах чувството, че заспивам в съблекалнята преди битката с Джошуа

Бившият първенец на UFC в тежка категория Франсис Нгану (0-2) означи, че тъкмо преди борбата с някогашния първенец на WBA, IBF и WBO в тежка категория Антъни Джошуа (28-3) не се е чувствал добре. Битката сред спортистите се организира на 9 март в Kingdom Arena в Рияд, Саудитска Арабия. 37-годишният камерунец беше нокаутиран във втория рунд.

„ Спомням си, че бях в съблекалнята, пробвайки се да загрея и имах възприятието, че задрямвам. Потях се, само че имах възприятието, че сънувам. Не упреквам никого, цялата виновност тук е единствено моя. Това е игра, би трябвало да се присъедините към нея. Всички знаехме, че това може да се случи. Не чаках това, само че постоянно съм знаел, че може да се случи. Още не е свършило. Ние едвам започваме. Единственото нещо, което ни липсва е време. Мисля, че имаме още доста време напред “, сподели камерунецът по време на предаване в обществените мрежи.

Поражението от Джошуа беше второ за Нгану на професионалния кръг. През октомври 2023 година камерунецът загуби от британеца Тайсън Фюри с разграничено съдийско решение.

Джошуа има 28 победи и 3 загуби в кариерата си. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР