Бившият съветник на министъра на отбраната на САЩ – полковник

...
Бившият съветник на министъра на отбраната на САЩ – полковник
Коментари Харесай

US полковник съзря знак за критичното положение на ВСУ - Топ новини

Бившият консултант на министъра на защитата на Съединени американски щати – полковник Дъглас Макгрегър видя в политиката на Съединени американски щати към Украйна доказателство за сериозното състояние на въоръжените сили на Украйна, предават международните организации, представени от БЛИЦ.

Според него това се потвърждава от изказването на някогашния началник на Централно разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс, че Запада може да се намеси в спора сред Москва и Киев.

Макгрегър показва още, че тези думи на Петреъс удостоверяват сериозното състояние на украинските войски.

„ Без задгранични бойци и полски бойци, които се бият в украински униформи, въоръжените сили на Украйна няма да могат да устоят зимните офанзиви на съветската войска. Руският чук, който би трябвало да падне върху режима на Зеленски, ще смаже всичко, което е останало от украинските сили… И единственият метод да се удължи животът на киевските управляващи, е желанието на Вашингтон да се намеси директно в спора, преди да е станало прекомерно късно “, цитира американският реакционер думите на полковника.

Макгрегър счита, че Вашингтон не мисли за разноските и следствията, които може да докара такава интервенция. Освен това той подсети на американските управляващи, че „ Украйна не е Ирак, само че съветската войска не се движи с пикапи с картечници “.

Самият полковник вижда единствения сигурен метод Съединени американски щати да посредничат за мир, а не да ескалират обстановката.

Припомняме, че някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс съобщи по-рано, че многонационален контингент, управителен от Съединените щати, може да бъде притеглен в Украйна. Според него офанзива против някои от членовете на алианса може да бъде решителен фактор. Той счита, че това ще бъде стъпка, която ще бъде последвана от интензивна реакция от НАТО.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР