Бившият съпруг на Софи Маринова – айтозлията Тодор Давидов-Гринго е

...
Бившият съпруг на Софи Маринова – айтозлията Тодор Давидов-Гринго е
Коментари Харесай

Брутален екшън с Гринго на Софка. Дрънчат белезници

Бившият брачен партньор на Софи Маринова – айтозлията Тодор Давидов-Гринго е задържан за жесток екшън пред автомивка в града. Той нападнал с нож собствен съгражданин поради остарял спор посред им и го заплашил, че „ ще го направи на две части “, оповестява " Флагман ".

Криминалната сцена се разиграла във вторник измежду бял ден, разкриват източници. Двамата били в обтегнати връзки, защото от една година Гринго дължал огромна сума пари на въпросния мъж, а по-късно се покрил.
-->
Те инцидентно се засекли в автомивката.

Мачото на Софи Маринова буен, откакто другият попитал за парите, извадил нож и се опитал да го нападне. Други мъже са съумели да ги разтърват. Гринго духнал от мястото, само че против него е подаден сигнал и през днешния ден той е задържан в РУ-Айтос.

" Скочи ми с нож, искаше да ме убие, сподели, че ще ме направи на две части и че ще ми възпламени колата ", споделя пред " Флагман " Ахмед Ахмедов, който през вчерашния ден бе атакуван от някогашния брачен партньор на Софи Маринова Тодор Давидов-Гринго.

Конфликтът сред двамата почнал още преди една година. Ахмед, който от над 10 години живее и върти строителен бизнес във Франция, и Гринго били в другарски връзки. Двамата айтозлии сключили договорка за коли.

„ Баща ми умря и няколко месеца по-късно взех решение да продам колата му, преди този момент бях докарал от Франция и един Фолксваген Пасат, взех решение и него да го махна. С Гринго се разбрахме за 9 хиляди лв. да ги вземе. Уж всичко беше тъкмо.

Имам и звукови записи в месинджър, в които ми изяснява, че ще ми даде часовник, който коства 1000 лв., останалата сума от 8 хиляди пък на два пъти – 4-5 хиляди през август (миналата година) и останалата сума – през септември, преди да отпътува още веднъж за Франция.

Като стана време да си желая парите обаче той безусловно изчезна. Нито ми отговаряше на известията, нито на телефонните позвънявания. Накрая ме блокира отвред “, разказал Ахмед Ахмедов.

Той скоро дошъл още веднъж и решил непременно да си потърси парите. Всичките му опити да се свърже с Гринго обаче били несполучливи. До през вчерашния ден. Отишъл в автомивка „ Мъни “. Собственикът Феим му обяснил, че Гринго също е оставил колата си, сега го няма, само че би трябвало да се върне.

„ Реших да го изчакам, с цел да запитвам за парите. Дойде, поздравих го, той отхвърли да приказва с мен. Питах го дотук ли трябваше да стигнем, само че той побесня, бутна ме и изкара нож, с който ме заплаши. Искаше да ме наръга. Крещеше ми:

„ Ще те направя на две части, ще те излежа 3-4 месеца и отново ще съм на независимост. Не ме ли знаеш, никой в България не желае да си има работа с мен. Ти къде си тръгнал?! После ми сподели „ Имаш хубава количка виждам, внимавай да не ти я възпламенят. Дойдоха след това други мъже и той потегли нанякъде “, изясни още потърпевшият.

Ахмедов се обадил на тел. 112. На място незабавно пристигнали служители на реда, на които в детайли разказал за нападението. Той е издирен и задържан за заканите, оповестиха наши източници.

Нападнатият айтозлия сподели, че ще си търси правата в съда, той към този момент се е съветвал с юрист. „ Не ме е боязън от него, няма да оставя нещата по този начин “, безапелационен е той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР