Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви пред журналистите по-ясно

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви пред журналистите по-ясно
Коментари Харесай

Тръмп обмисля съвсем сериозно да се кандидатира за президент през 2024 година

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи пред публицистите по-ясно от всеки път до момента, че ще се кандидатира за президент през 2024 година, оповестява The Independent, представен от Агенция " Фокус ".

Според изданието думите на някогашния държавен глава са отговор на речта на Джо Байдън пред Конгреса в сряда, която бележи първите му 100 дни като водач на страната. В продължителна тирада Байдън дефинира първите месеци от президентството си като време на „ рецесия и благоприятни условия “ и прогласи, че „ Америка още веднъж е на крайници “. Той се спря в детайли на проектите за възобновяване на стопанската система след пандемията от ковид и за справяне с изключителната обстановка в климата.

В публикацията се отбелязва, че след речта на президента, сенаторът от Южна Калифорния Тим Скот към този момент е изразил формалната позиция на Републиканската партия, само че Тръмп не чака дълго и урежда изявление в обичания си ефирен канал Fox News.

В изявление с журналистката Мария Бартиромо той сподели, че „ 100% “ мисли да се кандидатира още веднъж и даде обещание, че акцията му ще бъде „ доста сполучлива “. В същото време той прикани своите лоялни поддръжници да повярват в неговото придвижване „ Направи Америка още веднъж велика “ („ Make America Great Again “).

Бившият президент също се разгласи за „ татко на имунизациите “ и акцентира, че той заслужава по-голямо самопризнание за битката против ковид в Съединени американски щати. Доналд Тръмп упрекна Байдън, че „ унищожава на страната “ с имиграционната му политика на границата с Мексико и предизвести, че „ убийци “ заливат страната от Централна Америка.

Освен това той неведнъж акцентира, че претърсването на жилището на някогашния му персонален юрист Рудолф Джулиани от федералните прокурори е било „ незаслужено “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР