Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп нападна федералните правоприлагащи агенции,

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп нападна федералните правоприлагащи агенции,
Коментари Харесай

Тръмп обвини Байдън в злоупотреба с власт

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп атакува федералните правоприлагащи организации, забраняващи неоторизирано владеене на информация за националната защита и възпрепятстване на правораздаването.
 Тръмп: ФБР оказа помощ на Байдън, с цел да изгубя изборите
Тръмп: ФБР оказа помощ на Байдън, с цел да изгубя изборите

Отново намеси Хънтър Байдън

Това направи той по време на тирада на политически протест в събота в щата Пенсилвания, заяви " Индипендънт ".

Той упрекна администрацията на сегашния президент Джо Байдън, че " въоръжава ФБР и Министерството на правораздаването както в никакъв случай до момента " и разказа позволеното от съда претършуване на неговата благосъстоятелност като " навлизане на ФБР в жилищата  на политически съперници ".

" Не може да има по-ярък образец за доста действителните закани от американската независимост от случая единствено преди няколко седмици, когато станахме очевидци на една от най-шокиращите злоупотреби с власт от страна на която и да е администрация в американската история ", сподели той.

Тръмп осъди законното претършуване на неговия парцел като " срамно " и " подигравка на справедливостта " и се оплака, че сътрудници са претърсили стаята, принадлежаща на 16-годишния му наследник Барън Тръмп , до момента в който са търсили доказателства за закононарушения.
 Близо 100 папки и докумeнта с гриф секретно в Мар-а-Лаго на Тръмп
Близо 100 папки и докумeнта с гриф секретно в Мар-а-Лаго на Тръмп

Съд на Съединени американски щати пусна списък с конфискуваните материали, ФБР са иззели към 1500 документа, както и класифицирани папки

Според правосъдните документи, сътрудниците на ФБР са разкрили над 10 000 откраднати некласифицирани държавни документи, разпръснати в 27 кутии в неговия кънтри клуб Мар-а-Лаго.

Агентите откриха и повече от 100 документа с гриф " секретно ", в това число три, съхранявани в бюрото на Тръмп. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР