Бившият президент на Чешката република Вацлав Клаус, който през последните

...
Бившият президент на Чешката република Вацлав Клаус, който през последните
Коментари Харесай

Бившият чешки президент Вацлав Клаус е с COVID-19

Бившият президент на Чешката република Вацлав Клаус, който през последните месеци взе участие в редица манифестации на съперници на държавните противоепидемични ограничения, се разболя от ковид и има намерение да се лекува вкъщи, съобщи представителят на института „ Вацлав Клаус ” Петър Мацинка.
" Г-н Клаус даде позитивен тест за ковид през днешния ден. Той ще бъде лекуван вкъщи ", сподели Мацинка.
 Бивш чешки президент, откраднал химикалка, започва петиция против бежанците Бивш чешки президент, откраднал химикалка, започва петиция против бежанците
Бившият чешки президент Вацлав Клаус, който е неприкрит евроскептик, разгласи, че е основател на петиция против имиграцията и прикани вършиме...
За появяването си на публични места без маска в деня на основаването на Чехословакия на 28 октомври 2020 година, както и на други обществени събития Клаус беше санкциониран с 3 хиляди крони (около 140 долара) и 10 хиляди крони (около Щатски долар 465).
прикани ограниченията, подхванати от държавното управление за битка с разпространяването на ковид да бъдат анулирани като нарушаващи правата и свободите на индивида. Освен това Клаус се изрече отрицателно и за имунизациите против ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР