Бившият премиер Кирил Петков съвсем прекрачи границите на излизане от

...
Бившият премиер Кирил Петков съвсем прекрачи границите на излизане от
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Киро и Лена официално се държат за ръка в Министерски съвет

Бившият министър председател Кирил Петков напълно прекрачи границите на излизане от Министерски съвет. Очевидно оглупял, че сдава властта, Петков потърси разтуха и хвана за ръка шефката на кабинета му и негова държанка Лена Бориславова, написа ПИК.

Това стана, до момента в който двамата се качваха по стълбите към втория етаж на постройката на „Дондуков“ 1. Малко по-късно те излязоха дружно през основния вход.

На фрагмента, изработен от фоторепортер на Българска национална телевизия, ясно се вижда по какъв начин двамата вървят, хванати за ръка.

Очевидно осъзнал грешката си и това, че е следен от публицисти, секунди по-късно Петков пуска Бориславова и двамата леко се дистанцират един от различен.

Преди време лъсна шокиращо видео на Петков и Бориславова, което ясно демонстрира, че двамата имат интимни връзки, макар че Киро е женен и има три деца, а Лена е сгодена за някогашния началник на Народното събрание Мирослав Иванов. На оповестените фрагменти се вижда по какъв начин двамата посещават загадка любовна квартира. Докато Бориславова отключва вратата, Петков бърка под полата й с ръка.



Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР