Бившият премиер Кирил Петков насоли здраво Бойко Борисов, защото АМ

...
Бившият премиер Кирил Петков насоли здраво Бойко Борисов, защото АМ
Коментари Харесай

Петков: Борисов така и не направи АМ Хемус, а парите отидоха в приятелския кръг ВИДЕО

Бившият министър председател Кирил Петков насоли крепко Бойко Борисов, тъй като Автомагистрала Хемус не бе довършена по време на мандатите на ГЕРБ на власт. Нещо повече - Петков непосредствено разгласи, че парите за аутобана за потънали в " приятелския кръг " на водача на ГЕРБ. Вижте клипа, който Политическа партия снимаха по тематиката:

България няма автомагистрала „ Хемус “. Това, което има, е неприятно изпълнено, некачествено, рисково за живота, тъй като са крадени милиони. Магистралата, употребена от Борисов като негова визитна картичка, по този начин и не стана подготвена в границите на неговото ръководство. А милионите отделени за нейното дотъкмяване изчезнаха малко откакто той падна от власт. Заварихме съществени поправки на пътни уреди, тунели, виадукти – изпълнявани без утвърдени планове, без позволения за градеж, без контрол и без гаранции. Заварихме скица за ориентиране на големи парични средства към определени компании от приятелския кръг.

Само до преди 7 месеца страната слугуваше и се опасяваше от мафията, само че ние показахме, че е пристигнало време мафията да се опасява от страната. Време е да си довършим работата! Да реформираме Антикорупционната комисия, тъй че да преследва корумпираните, с цел да създадем една изменена България за нашите деца.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР