Бившият премиер и настоящ съпредседател на Продължаваме промяната Кирил Петков

...
Бившият премиер и настоящ съпредседател на Продължаваме промяната Кирил Петков
Коментари Харесай

Кирил Петков не се страхува и ще си даде имунитета доброволно

Бившият министър председател и сегашен съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков ще си даде депутатския имунитет непринудено. " Ще го направя откакто се сътвори комисия, която да покаже всички документи на прокуратурата, тъй като желая да осветя по какъв начин прокуратурата се употребява за бухалка с безусловно инсцениран случай. От нищо не ме е боязън ", сподели Петков пред публицисти в Народното събрание преди да се гласоподава.

Иначе Кирил Петков чака в пленарна зала да се поддържа кандидатурата на акад. Денков и Мария Габриел. Това държавно управление може да покаже, че Съединението прави силата в положителния смисъл на думата, когато двама надарени хора, с управнически опит, които са се потвърдили, могат да изведат с държавното управление си и България напред, сподели Кирил Петков.

Според него концентрацията на власт постоянно крие риск от корупция . " В България когато някой съобщи, че единствено Господ е над него, това дава голям риск за цялата система на ръководство. Както няма основен арбитър, по този начин не би трябвало да има и основен прокурор. Когато има повече институции, които имат шерване на властта, по конкуриращ се метод, тогава има късмет системата да излъчи по-добри резултати ", добави някогашният министър председател.
 Прокуратурата предложи на Гешев да изиска имунитета на Кирил Петков
Прокуратурата предложи на Гешев да изиска имунитета на Кирил Петков

Предложението е направено по отношение на досъдебно произвеждане по отношение на декларация за гражданство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР