Бившият председател на ДПС Мустафа Карадайъ не се е вясвал

...
Бившият председател на ДПС Мустафа Карадайъ не се е вясвал
Коментари Харесай

ДРАМА! Карадайъ не може да погледне съпартийците си в очите! След оставката, любимата го заряза

Бившият ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ не се е вясвал в Народното събрание още от началото на предизборната акция. Не желал и да подава оставка като народен представител. Това споделиха пред Lupa.bg негови съпартийци. И без да си в парламентарната група на Движение за права и свободи обаче се вижда, че от последния водач на партията няма ни новина, ни кост на жълтите павета.
По информация на медията Карадайъ не смеел да се появи в Народното събрание поради горделивост и стеснение по едно и също време.
От една страна той паднал от високо и не можел да свикне с новия си, елементарен статут. От друга страна изпитвал стеснение да огледа сътрудниците си очи в очи, тъй като постоянно ги навиквал, подлагал на критика, а за похлупак на всички места пробутвал свои хора.
Не инцидентно малко след оставката си като водач на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ написа един пост във фейсбук, в който сподели: „ Искам да се извиня на всеки един поотделно и на ЦС като цяло, в случай че не съм покрил неговите упования като ръководител и като човек ”.
Освен всичко друго, Карадайъ останал сам-самичък в неволите си, тъй като дори и държанка му го била зарязала.
Ертен Анисова, поради която Карадайъ влезнал в куп пререкания, към този момент нямала потребност от него. От секретарка в парламентарната група той я направи депутатка и то за сметка на един от любимците на публицистите на тематика обществена политика – Хасан Адемов.
Карадайъ настойчиво я стартирал и за зам.-шеф на Народното събрание. При първия опит сътрудниците му възроптали и вместо нея поста зае Мукаддес Налбант. След последните парламентарни избори обаче някогашният ръководител на Движение за права и свободи още веднъж настоял Ертен да седне на стола на зам.-шеф на Народно събрание. Последвал нов скандал в групата, вследствие на което за позицията била определена надалеч по-опитната и подобаваща Филиз Хюсменова.
Въпреки цялото това обгрижване обаче, незабавно откакто Карадайъ подаде оставка като водач на партията, обичаната на сърцето му го изоставила, тъй като към този момент нямала изгода от него.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР