Бившият общински съветник от ГЕРБ в Дупница Георги Наумов се

...
Бившият общински съветник от ГЕРБ в Дупница Георги Наумов се
Коментари Харесай

Бивш общински съветник от ГЕРБ: Кметът на Дупница загуби самообладание, би ме на публично място

Бившият общински консултант от ГЕРБ в Дупница Георги Наумов се оплака, че кметът Първан Дангов го е бил на обществено място. Пред представители на медиите Наумов описа, че на галавечерта по кибокс предходната събота в залата, кметът на Дупница го нападнал първо словесно, а след това и го удрял. Скандалът бил поради отпуснати пари за коледен шампионат по битка. „ Размаха ми пръст и ми сподели да върна парите. Отидох при него, с цел да го попитам какво има поради. Това са целеви средства, отпуснати по планове.
Няма по какъв начин да прави „ Спортист на годината “ с целеви пари. Не зная кой го е подвел. Явно индивидът загуби хладнокръвие, разреши си да ме хвана за ревера, два шамара ми удари, сподели, че ще ме съсипе и даде на прокурор. Оттам отидох в полицията и подадох тъжба. Това не може да е лицето на Дупница “, съобщи Наумов и добави, че съгласно него кметът лъхал на алкохол. „ Ръмжеше ми в очите. Дръпна ми ревера и ми удари два шамара… Какво срещам от кмета: нападки и посягане за разпра. Това ли е естественото водене на политика в Дупница?! “, попита Наумов и изрази вяра, че органите ще свършат своята работа.
„ 24 часа “ потърси кмета Първан Дангов, с цел да чуе и неговата позиция. „ Засега няма да разясня нищо. Ще го направя след празниците, когато се срещна с целия запис от конференцията “, сбит бе Дангов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР