Бившият образователен министър акад. Николай Денков очаква, че Продължаваме промяната

...
Бившият образователен министър акад. Николай Денков очаква, че Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Денков: ПП ще спечели изборите

Бившият учебен министър акад. Николай Денков чака, че Продължаваме промяната ще бъде първа политическа мощ на предварителни парламентарни избори. В студиото на Българска национална телевизия Денков изясни какви са съдружните планове на досегашното държавно управление. Няма никакво подозрение, че имаме общи цели с " Демократична България ", ще работим дружно след изборите, само че дали ще работим в коалиция преди изборите е въпрос, който би трябвало да се огледа чисто професионално, посочи той.

Трябва да се направи социологическо изследване, с цел да се види какъв ще е резултатът на двете партии дружно. Трябва да има решение на политическите органи и да се види кое е най-хубаво, означи Денков.

Денков вижда специалисти в служебното държавно управление, само че най-важното, съгласно него, е то да се концентрира върху същинските проблеми. България се намира в много положително икономическо положение и някогашният учебен министър не е склонен с рецензиите на президента, че държавното управление оставя на служебния кабинет страната с тежка икономическа и финансова рецесия.

Всякакви приказки, че страната е в тежко икономическо положение, са безусловно несъстоятелни, акцентира Денков.

Акад. Николай Денков е убеден, че системата на образованието ще е в положителни ръце на служебния учебен министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР