Бившият немски вратар Роман Вайденфелер игра финал в Шампионската лига

...
Бившият немски вратар Роман Вайденфелер игра финал в Шампионската лига
Коментари Харесай

Бивш вратар на Борусия Дортмунд: Реал Мадрид ни изигра всякакви номера, но пак ги бихме

Бившият немски вратар Роман Вайденфелер игра край в Шампионската лига през 2013 година с Дортмунд, а няколко месеца по-късно стана международен първенец с Германия на шампионата в Бразилия. Сега Вайденфелер е ефирен специалист в RTL, само че обича да се връща в спомените, с цел да разкрива разнообразни детайлности от моментите, в които бе професионален футболист.

Той разяснява идния заключителен шампионат в Шампионската лига, който ще се организира в Португалия. " Турнир като този изисква оптималната централизация. Всеки би трябвало да се подчини на отборния дух и да остави суетата зад тила си. Така успяхме да вдигнем трофея на Световното състезание ", споделя Вайденфелер.

Стражът си спомни и за полуфинал в Шампионската лига през 2013 година, когато един против различен се изправиха Борусия Дортмунд и Реал Мадрид. " В първата среща победихме с 4:1 посредством най-много на Робърт Левандовски. Загубата с 0:2 в Мадрид бе най-хубавата загуба в моята кариера, тъй като по този начин или другояче стигнахме край. Реал опита всичко. В съблекалнята парното бе включено на оптималната степен. Бе съвсем 50 градуса, а също по този начин миришеше много неприятно. Тези неща ги има във футбола ", сподели още Вайденфелер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР