Бившият национал на Франция Тиери Анри даде съвет на Килиан

...
Бившият национал на Франция Тиери Анри даде съвет на Килиан
Коментари Харесай

Тиери Анри за Мбапе: Не може да си мислиш, че си по-голям от клуба

Бившият национал на Франция Тиери Анри даде съвет на Килиан Мбапе на фона на възходящите клюки, че звездата желае да напусне Пари Сен Жермен. Нападателят не е удовлетворен да бъде на върха на нападението Пари Сен Жермен, тъй като по-скоро предпочитал да работят зад тила на различен нападателен състезател.

„ Ще споделя нещо, през което аз минах. В Барселона не обичах да играя на крилото. Мразех това нещо! Но го правех в името на тима. Има едно предписание: Ако треньорът те помоли да направиш нещо, ти го правиш, тъй като по този начин е добре за отбора! Ако е неприятно за тима, бих схванал аргумента му. Не може да си мислиш, че си по-голям от цялостен един клуб.

Не ми хареса след 100 мача и не знам какъв брой гола означих за Франция, трябваше да играя отляво. Не чух някой да споделя: " О, какъв прекрасен жест! " да отиде отляво вместо играчи, които са имали по-малко голове и по-малко мачове. Има единствено едно предписание: в случай че треньорът ви помоли да извършите нещо, вие го вършиме, в случай че е добре за тима. Ако е неприятно за тима, бих схванал аргумента “, съобщи Анри пред „ Радио Монте Карло “.

Вчера се появиха информации, че Мбапе желае още през зимата да напусне ПСЖ. Треньорът Кристоф Галтие и шефът Луиш Кампос обаче опровергаха тези клюки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР