Бившият национал на Бразилия Даниел Алвеш напуска днес затвора в

...
Бившият национал на Бразилия Даниел Алвеш напуска днес затвора в
Коментари Харесай

Дани Алвеш плати гаранцията и излиза на свобода

Бившият национал на Бразилия Даниел Алвеш напуща през днешния ден пандиза в Барселона, в който е от 14 месеца насам. Това стана допустимо, откакто той съумя да подава избраната от съда гаранция от 1 млн. евро, съобщи “Радио Каталуния ”.
Прочетете още
На 22 февруари Алвеш беше наказан на 4,5 години затвор за обезчестяване на жена в края на 2022 година. Адвокатите му обаче апелираха на последваща инстанция, а на 20 март съумяха да му издействат стартиране под гаранция, до момента в който се чака идващото решение на съда.

Бившата звезда на Барселона, Пари Сен Жермен и Ювентус обаче не съумя незабавно да подава въпросния милион, тъй като сметките са му празни. Отпадна разновидността за финансова помощ и от фамилията на Неймар.

Засега няма информация от кое място Алвеш е взел нужната сума пари. Бразилецът сигурно чака да му бъдат върнати 9,2 млн. евро от данъчните управляващи в Испания по друго дело, което той завоюва преди време. Според “Радио Каталуния ” обаче настоящето заплащане не е от тази предстояща сума.

Като част от изискването за излизане под гаранция Алвеш би трябвало да си съобщи двата паспорта - испански и бразилски. Той няма да е под домакински арест, само че е длъжен всяка седмица да посещава локален съд. Отделно му е наложена възбрана да влиза в контакт с жертвата и да я приближава на по-малко от 1000 метра.

Още по време на процеса имаше опасения, че в случай че излезе на открито, 40-годишният мъж може да избяга от Испания. Той обаче увери, че няма да го направи и желае да бъде на линия до края на самото дело, тъй като има вяра, че е почтен.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР