Бившият наставник на ЦСКА - Стойчо Младенов, коментира признанието на

...
Бившият наставник на ЦСКА - Стойчо Младенов, коментира признанието на
Коментари Харесай

Огромен скандал! Какво призна Стойчо Младенов за Ганчев

Бившият ментор на ЦСКА - Стойчо Младенов, разяснява признанието на новия треньор на " алените " Саша Илич, който при представянето си в сряда призна, че от Борисовата градина са го потърсили за първи път още през февруари.

" Когато си потеглих от стадион " Българска войска ", споделих, че вечно ще поддържам моя ЦСКА. За страдание, вчерашната конференция на новия треньор ме удари напряко в сърцето. Още през февруари ЦСКА почнал договаряния с него. Това са думи на Саша Илич.

Февруари?! Та ние тогава започвахме офанзива за купата или най-малко аз по този начин си мислех. Още тогава бъдещето ми е било решено, макар резултатите на тима. Днес се усещам повече от афектиран - не на ЦСКА, а на Гриша Ганчев. Когато на 20 декември победихме Лудогорец и бяхме на две точки от първото място, бях сигурен, че ние ще сме първенци.

По-късно чух от диалог с Гриша Ганчев, че купата не е значима непременно и да не се големя толкоз доста, че можем да станем първенци. Е, за мен купата на ЦСКА е непременно. Така са ме учили и възпитавали. Тя е непременно и за всеки почитател на тима.

И до момента в който шампионата е било в отмора през февруари или по-голямата част на месеца, от думите на новия треньор разбрах, че аз съм бил към този момент " пасажер ". Затова може би нямах думата за зимната селекция. Много пъти съм се питал за какво играхме толкоз мощно в контролите на лагера в Анталия и толкоз едва започнахме пролетния дял на шампионата. Феновете на ЦСКА също се питат, питат и мен. Вече имам някои пояснения. Но си остават за мен. Никого не упреквам.

Но имах вярата, че ще направя най-важната крачка към купата, която аз съм печелил за последно в ЦСКА с изработен напълно от мен тим.

От изявлението на Гриша Ганчев стана ясно, че съм бил болен от COVID-19. Да, бях доста болен, дори и в болница лежах. Но през тази тежка болест мина съвсем целият тим, въпреки че клубът мълчеше, а медиите се чудеха по какъв начин ЦСКА е оживял в пандемията.

Аз постоянно съм бил почтен с почитателите и съм благополучен, че техни представители бяха на срещата в последния ми ден на " Българска войска ". По експлицитното предпочитание на Гриша Ганчев диалогът беше записан от двете страни - негова и на почитателите. И почитателите добиха ясна визия за протичащото се от моето влизане до моето овакантяване.

Аз постоянно ще съм от ЦСКА. Пожелавам на почитателите да имат обединен ЦСКА и спортно-техническите събития да бъдат ръководени от футболни експерти. Само тогава ЦСКА може да се бори да бъде на равнището на всички европейски грандове. Такъв, какъвто постоянно е бил! ", сподели Младенов пред Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР