Бившият наставник на Реал Мадрид Хорхе Валдано коментира ситуацията с

...
Бившият наставник на Реал Мадрид Хорхе Валдано коментира ситуацията с
Коментари Харесай

Валдано за Бейл: Приоритетите на Зидан са други

Бившият ментор на Реал Мадрид Хорхе Валдано разяснява обстановката с футболиста на „ белите “ Гарет Бейл. Валдано изрази мнение, че уелският национал не попада в целите на наставника на отбора Зинедин Зидан.

Слуховете са, че Бейл ще си тръгне от „ Сантиаго Бернабеу “ след края на сезона. Твърди се, че в случай че не се откри отбор, който да откупи правата му, ще бъде преотстъпен.

„ Хората чакат Бейл да извърши това, което им обещаваше, само че в никакъв случай не направи. Трябва да сме почтени и да кажем, че част от упованията се сбъднаха – приказвам като извоювани титли, само че гледайки неговото показване, като неизменност, има още какво да се желае “, сподели Валдано, представен от AS.

„ Погледнато всячески, в случай че Мадрид желае да задържи Бейл, ще би трябвало да е титуляр. Приоритетите на Зидан обаче са други. Той желае да опитва играчи за идващия сезон “.

„ Само Зидан може да поеме тима в подобен миг. С огромен заем на доверие. Има ясни хрумвания за идващия сезон. Вчера разясних за смяната в системата на игра “, сподели още Валдано.

Бейл се включи в последната среща на Кралския клуб като запаса. Той се появи на терена против Атлетик Билбао (3:0) в 70-ата минута, като размени Лукас.

Бейл е част от „ белия балет “ от 2013 година. Тогава направи трансфер от Тотнъм, а тиражираната сума е 100 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР