Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира изказването отпреди

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира изказването отпреди
Коментари Харесай

Бербатов: Погба ми лазеше по нервите на тренировките

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разяснява изявлението отпреди дни на халфа на отбора Пол Погба по отношение на Реал Мадрид, като също по този начин показа и усещанията си от взаимните им тренировки по време на интервала на българина на “Олд Трафорд”.

“Погба рядко е надалеч от заглавията на вестниците, само че не се тормозя от мненията му за Реал от тази седмица. Подкрепях доста други отбори, когато играех за Юнайтед, тъй като бях почитател на положителния футбол. Възхищавах се на клубове като Реал Мадрид, Ювентус и Байерн (Мюнхен). Не мисля, че има мотив за паника. Живеем в свят, в който можеш да кажеш каквото си поискаш и мога да си показва, че думите му са извадени от подтекста. Пол ще бъде състезател на Юнайтед дълго време стига той и клубът да желаят да са дружно.
Should Manchester United fans be worried about Paul Pogba and Real Madrid?

Apparently not ‍https://t.co/iSQA6PCCxv
— Goal News (@GoalNews) March 22, 2019 Помня по какъв начин Пол идваше да играе с първия състав и да тренира с нас. Просто му харесваше да е в Манчестър и беше добър другар с първия отбор, а когато си благополучен, ти си уталожен. Предизвика възторг в тренировките още през цялото време. Беше висок, атлетичен, взимаше ми топката, пресичаше пасовете и по този начин ми лазеше по нервите. Знаех, че би трябвало да го взимам насериозно, тъй като имаше нещо в него. Още първоначално можех да видя, че има механически качества, визия за играта и положително позициониране. Сега можете да видите резултата - той един от най-хубавите в света”, съобщи Бербатов пред Betfair.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР