Бившият нападател на Ботев Враца – Дориан Бабунски, е може

...
Бившият нападател на Ботев Враца – Дориан Бабунски, е може
Коментари Харесай

Бабунски: Добрите мачове и головете винаги носят повиквателни за националния отбор

Бившият нападател на Ботев Враца – Дориан Бабунски, е може би най-отличаващият се състезател в унгарското състезание тази пролет. Той стартира полусезона с пет гола в четири мача, извеждайки Дебрецен съвсем до челните места в класирането, даващи право на присъединяване в Европа. Нападателят приказва пред медии в родината си за това дали чака по-често да бъде измежду избраниците, а за какво не и титулярите в националния отбор на Северна Македония.

„ Не единствено аз, само че и целият тим сме в доста добра форма и резултатите демонстрират това. Изпълнен съм с убеденост, знам какво би трябвало да направя, давам всичко от себе си, с цел да отговоря на условията на нашия треньор и мисля, че това ме кара да се откроявам. Мисля, че сме на прав път, факт е, че можем да стигнем до второ място в шампионата ” – сподели Бабунски преди дербито с Ференцварош и добави.

„ Разбира се, че можем да се мерим с Ференцварош и да се борим за добър резултат. Играем вкъщи, чакам цялостен стадион, поддръжка от почитателите от първата минута. Това дерби е особено за нас и едно положително предизвикателство. Убеден съм, че ще изиграем добър мач ", продължи северномакедонецът пред ekipa.mk.

„ Най-важното за мен е постоянно да давам всичко от себе си за клуба, във всички мачове. Вярвам, че позитивните резултати ще носят повиквателни от македонския народен тим “, сподели Бабунски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР