Бившият нападател на Арсенал Тиери Анри разкри, че най-много съжалява,

...
Бившият нападател на Арсенал Тиери Анри разкри, че най-много съжалява,
Коментари Харесай

Анри съжалява, че не е имал по-добра връзка с Венгер

Бившият нападател на Арсенал Тиери Анри разкри, че най-вече съжалява, че не е имал по-добри взаимоотношения с Арсен Венгер, до момента в който е бил част от клуба. През предходната седмица Анри, който прекара най-силните си спортни дни с екипа на Арсенал, си навлече гнева на почитателите на тима, откакто не участва на последния домашен мач на Венгер. Заради отговорности към " Скай Спортс " французинът бе на стадиона на Манчестър Сити за награждаването на отбора като първенец.

" За страдание хората няма по какъв начин да видят всички тези часове труд, които Венгер полагаше на терена и в офиса си, с цел да направи по този начин, че тимът да играе на най-високо равнище. Работата като треньор е доста комплицирана и мога да потвърдя това от персоналния ми опит. Когато бях в тима, бях проблематичен. Но всички в отбора бяха такива и това създаваше доста проблеми на Венгер ", сподели Анри.

" Много хора считат, че Венгер получава повече от положителни пари, само че той също е човек и също има усеща и страсти. Онзи ден го видях и той не бе в положително въодушевление. Попитах го по какъв начин се усеща, а той сподели, че са паднали. Но аз нямах поради това. Сега скърбя, че до момента в който бях футболист, не ходех до офиса му, с цел да го запитвам по какъв начин е, по какъв начин се оправя. Тогава не ме интересуваше. И никой не го интересува. Феновете също не ги е грижа дали треньорът е добре, или не. Единствените въпроси, които треньорът чува, са: " Защо не играх? ", " Защо ме постави отляво? ", " Защо този не играе, защот оня не играе? ", " Защо това, за какво това? " Всички непрестанно са вперили очи в мениджъра и единствено затова той заслужава премия ", добави Анри. По-късно през днешния ден Венгер ще изведе Арсенал за финален път при гостуването на Хъдърсфийлд.
The boss’s last game tomorrow. I just want to say thank you for everything Arsène, not just a manager but also a father figure. Please visit https://t.co/jfJVvhY3TT to see my full interview.
— Thierry Henry (@ThierryHenry) May 12, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР