Бившият министър-председател на Република България Бойко Борисов заяви, че собственикът

...
Бившият министър-председател на Република България Бойко Борисов заяви, че собственикът
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Гриша Ганчев е видял само добро от нас, на тях все някой друг им пречи

Бившият министър-председател на Република България Бойко Борисов съобщи, че притежателят на ЦСКА Гриша Ганчев е видял единствено положително по време на неговото ръководство. Коментарът пристигна в резултат на изявлението на Гриша Ганчев в формалните канали на "червените " в обществените мрежи.

Той показа, че "на тях все някой различен им пречи " и притежателят Ганчев е видял единствено положително по време на ръководството на Борисов.

"Искам да поздравя сътрудниците от Локомотив Пловдив, играха доста мощно цялостен шампионат. И на полуфинала Спартак (Варна) бяха доста мощен тим. И най-хубавото е, че по този начин пенсионери се събират и ритат. А пък равнището на някои не е по-лошо от професионалния футбол. Всеки обед упражняваме - другите обядват, а ние упражняваме.

"Не съм слушал изявлението на Гриша Ганчев и не ме интересува. На тях все някой различен им пречи - и против Левски, и против Лудогорец. Не съм го слушал, само че той единствено положително е видял от нас. Само положително. Северна Македония? По екип няма да приказвам, за спорта им отговорих, за другите - живи и здрави! Тази година на предварителните избори ей по този начин ще вдигнем купата за първото място ", съобщи Бойко Борисов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР