Бившият министър на културата и народен артист Стефан Данаилов бе

...
Бившият министър на културата и народен артист Стефан Данаилов бе
Коментари Харесай

Откараха Стефан Данаилов в критично състояние в бургаската болница /снимки/

Бившият министър на културата и национален актьор Стефан Данаилов бе признат преди малко в бургаската многопрофилна болница „ Бургасмед”, заяви Флагман.бг.
Оказа се, че колата за спешна помощ идва от хотел в Приморско, където и без друго разтърсеното здраве на майор Деянов се е влошило до степен, в която е трябвало да бъде превозен и приет в болница в Бургас.
Линейката бе ескортирана от черен джип, от който излязоха двама мъже – софиянци, евентуално негови близки другари. Репортер на медията направил опит да разбере какво се е случило и доближил 76-годишния пациент, който по принцип е доброжелателен без значение от положението и не отхвърля диалог с публицисти.
Този път обаче типът му бил безнадежден. Данаилов опитвал да артикулира изречение, само че не му се удавало. По информация на изданието носилката бе ориентирана към Отделението по травматология и ортопедия. Налагало се да се вършат фотоси във връзка със строшаване на неразбираема част от тялото.
От известно време някогашният министър и някогашен депутат е в тежка меланхолия, провокирана след гибелта на брачната половинка му Мери.
Данаилов нямал към този миг проблем със злокачественото заболяване, с което той се бори от години. Бил в ремисия, само че в този момент наподобява положението му е сериозно, осведоми "Флагман ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР