Бившият министър на енергетиката в кабинета Петков отговори във Фейсбук

...
Бившият министър на енергетиката в кабинета Петков отговори във Фейсбук
Коментари Харесай

Александър Николов: На бас, че всички получени оферти са с по-лоша цена от тази на Cheniere

Бившият министър на енергетиката в кабинета " Петков " отговори във Facebook на изказванията на наследника си на поста Росен Христов, че не е имало задоволителен надзор по градежа на газовата връзка с Гърция, както и че се вършат опити за намирането на по-евтина оферта за полутечен газ от тази за седемте танкера, съобщи Българска национална телевизия.

" Нямало задоволително надзор по градежа?! Има седмични отчети на равнище Министър - Министър от плановата компания /Скрекас - Николов/, както и същите са получавани на равнище Премиер. Доколкото през вчерашния ден /б.р. сряда/видях от МЕ беше проявен надалеч от мижав интерес, само че въпреки всичко присъстващи на прегледа на връзката … необичайно, нямаше. Все отново остават въпросите и към Министерство на регионалното развитие и обясняващите за незавършено строителство, по какъв начин аджеба е публикуван тогава Акт 14, също по този начин, по какъв начин регулаторните органи в Гърция са приели всичко. За срещите с Авакс няма да пиша, защото е прекомерно дълго. Нека се прави разлика сред тест на SCADA система за автоматизация и строеж… въпреки всичко, в случай че е комфортно.

Назованите проблеми с “противопожарна” и така нататък Става въпрос за екзекутивни чертежи. Решенията са правноописани, налични в Ай Си Джи Би /а не БиДжи…. евентуално останали обратно в експертната история/, та… налични са и в Министерство на енергетиката и всички вероятни стъпки демонстрират по какъв начин се доближава дейно до Акт 15 и Акт 16.

Имаме голям брой предложения от доста контрагенти. Хаааайде в този момент на бас, че всички получени предложения са с по-лоша ценова конструкция от тази на Cheniere? Само да не се окаже, че отново ще би трябвало да работите по нещо оставено от постоянния кабинет?! И единствено да не се окаже, че… нещо няма да съумеете да се справите за 3 месеца напред с нужен достъп до инфраструктура?! И единствено да не се окаже, че наличните предложения за първи слот, които са в Булгаргаз… още веднъж са по-добри от тези, които ще “реализирате” през “търговата” процедура?! ", написа Николов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР