Бившият македонски премиер Никола Груевски вероятно е използвал български паспорт,

...
Бившият македонски премиер Никола Груевски вероятно е използвал български паспорт,
Коментари Харесай

Никола Груевски е избягал в Унгария с български паспорт

Бившият македонски министър председател Никола Груевски евентуално е употребявал български паспорт, с цел да избяга от страната, написа унгарското издание "Непшава " във връзка бягството на Груевски в Будапеща и подаването на молба от негова страна за приемането на политическо леговище.
"Направете инспекция при българските управляващи ". Това е късият отговор пред публицист от "Непшава " на представител на унгарското държавно управление, който дава отговор за правните въпроси, свързани с молбата на Груевски за приемането на политическо леговище в Будапеща. Груевски от лятото на 2017 година е без паспорт и има възбрана за овакантяване на Република Македония. Повечето маджарски медии дефинират случая като "тежък скандал " заради отношението на управляващите към Груевски.
Публикацията в "Непшава " е озаглавена "ВИП отношение от страна на държавното управление към Груевски ". Изданието назовава някогашният македонски водач "македонският Орбан ". В обявата се напомнят корупционните практики от времето на Груевски и антизападните му политики. Груевски е наказан на две години затвор по делото „ Танк “ за закупуването на първокласен Mercedes за 650 000 евро, съобщи Нова телевизия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР